A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад освіти "Чернівецький ліцей №2 Чернівецької селищної ради"
Могилів-Подільського району

План роботи методичної ради на 2023-2024н.р

Дата: 07.09.2023 14:27
Кількість переглядів: 25

План роботи методичної ради

Тематика засідань Термін проведення Відповідальні

Засідання №1

1.Затвердити склад методичної ради.

2.Вибори секретаря методичної ради. .

3. Організація методичної роботи в школі у 2023-2024н.р. Про організацію роботи над єдиною методичною темою «Формування інноваційного освітнього середовища та ключових компетентностей в умовах Нової української школи з метою підвищення якості освітнього процесу».

4. Затвердження плану роботи ради, та методичних спільнот вчителів на 2023-2024 н. р.

5.Опрацювання нормативно-правових документів: інструктивно-методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України щодо викладання предметів у 2023– 2024 н. р.;

6. Організація освітнього процесу в 5-6 класах НУШ. 7. Критерії оцінювання навчальної діяльності здобувачів освіти – це застосування прийомів отримання зворотного зв'язку щодо сприйняття та розуміння учнями навчального матеріалу

серпень голова МР

Засідання №2 Розвиток професійної компетентності педагогів в умовах оновлення змісту освіти.

1. Особливості формувального оцінювання здобувачів освіти.

2. Круглий стіл «Запобігання та протидія академічному плагіату у ЗЗСО» Дотримання академічної доброчесності під час освітнього процесу.

3. Підготовка та проведення І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

4. Робота із здібними та обдарованими дітьми. Участь в МАН «Надія»

5. Про підготовку та проведення предметних тижнів . 8.Виконання графіку курсової перепідготовки у 2023 році, та визначення змісту, форм і методів підвищення кваліфікації педагогів у наступному навчальному році.

Жовтень Голова методич ної ради  

Засідання № 3 1 Навчання в умовах воєнного стану, безпека учасників освітнього процесу – виклик сьогодення ( круглий стіл)

2.Підсумки роботи педагогічного колективу за І семестр. - аналіз навчальних досягнень учнів за І семестр, - результати участі в предметних олімпіадах, - робота із обдарованими та здібними дітьми. Звіт учителів про науково-дослідницьку роботу учнів у МАН.

3. Робота шкільних гуртків.

4.Заходи з управління самоосвітою педагогів: - використання методу е-портфоліо у навчальній та методичній роботі як засобу самоорганізації та самоконтролю розвитку компетентної особистості. - критерії оцінки творчої активності та професійної компетентності педагога.

6. Опрацювання нормативних документів, новинок психолого-педагогічної літератури.

січень голова МР

Засідання № 4 Психолого-педагогічний вернісаж ідей «Від творчого педагога – до творчого учня» 1.Презентаційний звіт керівників методичних спільнот про результати творчої педагогічної діяльності вчителів.

2.Виставка «Перлини професійної майстерності». Презентація проектів вчителів, які атестуються. 3.Про підсумки участі учнів у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з базових дисциплін, інтелектуальних турнірах, конкурсах.

4. Вивчення та обговорення нормативних документів з питання організованого закінчення навчального року. Підготовка до ДПА та ЗНО.

5 Результати самооцінювання ліцею за напрямом 2 «Система оцінювання результатів навчання учнів». Аналіз анкети «Учитель очима дітей» 

березень  

Засідання №5 

1.Підсумки впровадженння НУШ в початковій школі та адаптаційний період базової середньої школи (5-6 класи) 2.Результати внутрішкільного контролю за станом викладання навчальних предметів та виконання навчальних програм у ІІ семестрі 2023-2024 навчального року.

3.Аналіз виконання плану роботи методичної ради та методичних спільнот вчителів .

4.Обговорення проєкту плану роботи на новий навчальний рік

 

травень  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора