A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад освіти "Чернівецький ліцей №2 Чернівецької селищної ради"
Могилів-Подільського району

Виховна робота

Дата: від до Скинути

День пам'яті та примирення...

Ніхто не забутий... На попіл ніхто не згорів! Солдатські портрети на вишитих крилах пливуть... І доки є пам’ять в людей і серця в матерів, Доти й сини, що спіткнулись об кулі, живуть. Ніхто не забутий! На попіл ніхто не згорів!

15:53 08.05.2023

Навчальні військово-патріотичні збори 2023

Вчителі методичного об'єднання "Захист України" підбили підсумки роботи з вивчення предмету Захист України в 11-х класах закладів освіти Чернівецької громади. Відповідно до навчальної програми та наказу відділу освіти з 26 по 28 травня були проведені навчальні військово-польові збори.

18:35 02.05.2023

37 річниця трагедіїї на ЧАЕС

26 квітня 1986 року... В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Людство ще не знало техногенно-екологічної катастрофи таких масштабів. Ця дата назавжди залишиться в пам'яті людства.

16:01 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора