A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад освіти "Чернівецький ліцей №2 Чернівецької селищної ради"
Могилів-Подільського району

Новини

Дата: від до Скинути

Відзначаємо День Св. Валентина.

В День Св. Валентина вітаємо щиро та бажаємо  серцям  любові, адже вона  все пробачає, надихає, дарує крила, розфарбовує життя кольорами веселки, вселяє надію та, як відомо, рятує світ. Нехай же це дивовижне почуття  завжди  буде фонтануючим джерелом для кожного з нас!

12:09 14.02.2022

"На Аскольдовій могилі опадає цвіт"

#Крути_не_забути 27 січня ми вшановували пам'ять героїв, що загинули під Крутами. Ще одна сумна історична подія державотворення, про яку забути не маємо права! Здобувачі освіти 9 класу та класний керівник Марчук Н.Й. підготували лінійку-реквієм  " На Аскольдовій могилі опадає цвіт..." для 5-11 класів, а також  дев'ятикласнки працювали над відеороликом "Про Крути-Не забути!"

15:18 27.01.2022

Конкурс-захист науково-дослідних робіт здобувачів освіти членів МАН Чернівецького регіонального відділення «Надія»

Сьогодні, 27.01.2022р., відбувся конкурс-захист  науково-дослідних робіт  здобувачів освіти членів МАН  Чернівецького регіонального відділення «Надія» . Цього року в конкурсі взяли участь троє  здобувачів освіти нашого закладу, а саме: Насіковська Ірина 9 клас з темою: "Визначення Ph середовища напоїв та його вплив на організм людини" (предмет- хімія, керівник Політанська М.С.), Ординська Софія  9 клас з темою "Історія мого роду" (історія, керівник Бровко Л.Б.), Мельник Анастасія  7 клас з темою "Сарматське море на тереторії Вінниччини" (географія, керівник Романчук О.А.). Захист робіт відбувався в  он-лайн режимі  на базі опорного закладу освіти "Борівський ліцей ". Чекаємо на результати.

11:53 27.01.2022

БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА!

Благодійний фонд "Діма Шилов" оголосив збір коштів для молодого хлопця з Вінницької області Вови Авдєєва,який в минулому році під потягом втратив обидві ноги. Вова не впав духом і хоче йти у великий спорт. Цього року він почав підготовку до параолімпійських ігор. Для цього йому потрібні спеціалізовані протези, які  коштують 200000 грн. Лідери учнівського самоврядування старшокласників "ЮНІОР" Чернівецької громади підтримали ініціативу Вінницької обласної ради і долучилися до даної акції, організувавши збір коштів по своїх освітніх  закладах. Учнями  Чернівецького ліцею № 2 було зібрано і перераховано 1000 грн. Володимиру Авдєєву.

11:56 24.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора